Thankz 4 being my followers

Sunday, November 11, 2012

Time Zone


Assalamualaikum w.b.t

Ehem2...

 Bilamana masa tu tiba..

Masa yang penuh menyesakkan..

Bilamana jadual test kalah jadual final exam

Sehari bersama beberapa test + beberapa quiz + assignment yang nak kene submit

Mata pun bertukar jadi macam ni...




Tidur tak tentu masa, kepala mula ting tong, n power spek makin bertambah..

Biasalah, nama pun belajar UNTUK exam.

Terima aje dengan Redha. ;p

Tapi.........

Bilamana masa tu tiba

Aku boleh jadi se'aggresive' ni




Try carik pasal, memang aku shoot sorang2..

Abaikan benda yang tak penting..

Tapi.......

Adakala aku boleh jadik secomel ni




comel tak? comel tak? 

keh keh keh

Jadual aku tok minggu ni

Sabtu : 2 test
Ahad : 1 test
Isnin : 1 test
Selasa : Cuti
Rabu : 2 test
Khamis : Cuti
Jumaat : 1 test

Salam. Nite world.


AN : Nak study nak study nak study nak study nak kawen....erk??!! HAHAHA



3 263 Contengan Jalanan:

Are-Tulk said...

salam.. akak...:)
apa kabar?? shat??
lme xdngar citer akak...
hehehehe

An Najwa said...

wsalam...alhamdulillah shat2 je cuba bz sikit maklum la da ptghn sem..
tgh cuti sem ea?

Are-Tulk said...

hehehee... xpe amir fham.... yup ngah cuti... :)