Thankz 4 being my followers

Saturday, November 17, 2012

T-REC Blast Out Expedition


Assalamualaikum w.b.t.

Ce tengok tajuk? Apa anda rasa? Cehhhh... HAHA

Just nak share, esok aku join program T-REC... Ni bukan T-REX dinosaur tu ye.. T-REC ni salah satu kelab yang ada kat KBM.




Excited! Tapi sampai saat ni aku tak kemas baju lagi... ^_^

Tak sangka lak kali ni dapat join program T-REC, dah lama aku usha group ni, tapi setiap kali diaorang buat aktiviti (daki gunung & etc) mesti aku tak dapat join sebab clash dengan program fakulti, x pun clash dengan test.

Tapi kali ni, kebetulan free, so pe lagi cepat2 la p daftar, walaupun pada awalnya takleh daftar sebab bukan ahli.

Lama dah tak join aktiviti macam ni, kalau dulu masa sekolah rendah aku join group berbasikal, habis satu daerah Kota Tinggi kiteorang redah naik basikal.

Pastu masa sekolah menengah, aku join daki Gunung Panti kat Mersing. Best. Siap ada wall climbing lagi. 

Masa kat segamat, aku just join mandi manda kat Sagil je.. HAHA

Lepas tu terus bersara, sampai la sekarang.

Kat Melaka ni aku just join program berkayak kat tasik Ayer Keroh. Tu pun masa awal2 wujud kat Melaka ni.

Then, sekarang at last dapat gak aku start balik benda2 yang dah lama aku tinggalkan.

Bak kata kakak aku "Masa belajar ni la ko boleh join macam2 aktiviti, nanti kalau dah keje + kawin macam aku ni dah susah nak join pape program dah"

Doakan aku selamat pergi n selamat balik k. Thanks guys! 

Lain kali, aku update cerita kat sana lak.

K Salam.



 AN : Diam tak bererti aku tak amek kisah. Tapi aku diam sebab aku dah penat. Penat mengalah.



0 263 Contengan Jalanan: