Thankz 4 being my followers

Sunday, October 21, 2012

Bola


Cerita tentang bola.

Yeay! Kelantan menang! Puas sorak.

Bola boleh buat aku sakit jantung + hati + limpa.

Sentiasa berdebar bila diaorang main depan gawang gol. Macam aku je yang nak shoot bola tu. Over excited la ko Najwa! Hehe.

Rilex la, saje release tension lepas puas berchenta dengan buku.

Sorak sorang2 kat rumah sampai housemate aku kata "eh, tak sangka Kak Wa minat bola".

Hey3x, jangan pandang sebelah mata k. Euwww. Haha.

Bola bola bola.

Satu hasrat + impian aku *Ceh..hehe* aku nak tengok live bola kat stadium. Tapi bukan kat Stadium Hang Tuah, bosan dah tengok kat situ. Haha.

Paling cikai dapat tengok kat Old Trafford pun ok what. Haha. Lagi cun bila dapat tengok Manchester United yang main. ^_ 6

Kbai, nak tido, esok ada program then hari Rabu dah start cuti. Yeay lagi!

Salam.


AN : Majulah Najwa untuk negara. Erkkk..  ^_6



0 263 Contengan Jalanan: