Thankz 4 being my followers

Monday, July 16, 2012

Celoteh petang2 kala..


Assalamualaikum w.b.t.

Hello guys! Long time no see la..

Ada banyak nak kata, ada banyak nak cerita, ada benda nak bicara, n ada rindu bertandang dijiwa. *cehhh!! hahahaha*

Semalam 15.07.2012 tepat pukul 5.15 petang, maka berakhirlah sem 4 aku kat KBM ni. Abes paper muka masing2 sedih gila sebab paper susah. Pape pun hopefully lulus la semua paper yang aku amek sem ni. Amin. Doakan aku k. Tq guys!

Betul kata senior, sem 4 sem paling mencabar sepanjang amek degree ni. Tapi takpe benda dah lepas, yang penting semua dah settle.

Kita tutup cite pasal belajar, n sekarang just nak say :


YEAHHHH!!! CUTI SEM DAH TIBA!!!
Excited! Sebab ni la masa yang kiteorang nanti2kan..
Lupakan hal dunia sekejap..hehe


Kurang lebih ada dalam dua bulan gak aku cuti. Plan2 nak kerja tapi taktau lagi kat mana. Kalau tak kerja pun mybe duduk kat uma jela, tunggu orang masuk minang.. Keh3.. Opsss! Lebih sudah..hehe


HAPPY HOLIDAYS GUY!


Cite lain, di kesempatan ni aku nak ucapkan TAHNIAH kat member2 UiTM Segamat yang dapat further degree, dengar2 ramai yang dapat kat utara. Merantau la korang kat negeri orang. Yang sodeh xde pun yang dapat kat Melaka, saje sabotaj aku la tu. HEHE.


TAHNIAH...TAHNIAHHH.....TAHNIAHHHHH....!!!





Rindu kat semuaaaaa.......



Walau kat mana pun korang tercampak, jangan sedih yep, niat tu penting, niat kita nak belajar, so belajar betul2 jangan terpedaya dengan arus dunia. Ada kehidupan yang lebih mencabar tengah menanti korang. Pandai2 jaga diri kat tempat orang, pandai2 bawa diri tapi jangan sampai ubah diri.

Cite lain : Aku dah boleh mengundi. Tak sabar ni. kekekeke!

Cite lain : Hari Sabtu ni dah start puasa Tak sabar nak puasa dengan family. Tapi agak2 tercapai tak hasrat tu? Hmm.. Biarlah masa yang tentukan.


Hope Ramadhan kali ni memberi seribu pengertian kepada diri kita.

Let's recharge our IMAN.


Sekarang jam menunjukkkan pukul 7.31 petang, aku still ada kat A.Y.A.M lagi, membe2 aku sume dah balik ke rumah masing2, nampak sangat aku sayang ayam lebih kan?HAHA

K la guys, dah maghrib ni, see yaaa.

Salam.


AN : Attitude and personality are two different things.


0 263 Contengan Jalanan: