Thankz 4 being my followers

Monday, June 25, 2012

Final exam


Assalamualaikum pembuka bicara. Entry ini ditujukan khas buat tatapan teman2 yang jauh dimata dekat dihati. *Sudahlah kau, Najwa, usah berpuitis di pagi hari. Kah3.*

Hoyeah gua rasa dah lama gua tak hupdate blog ni. Rindu nak menaip beb. *Err..bukan selalu menaip asssignment ke? Assignment tu lain, blog ni lain*

Kadang2 every single thing yang berlaku pada kita, semua kita nak share dekat public kan.

Tapi ada benda yang kita tak boleh nak share.

Anyway. Alhamdulillah aku berjaya menempuh 3 minggu yang kritikal sebelum final exam. Walaupun adakalanya rasa macam hopeless sangat nak belajar. Penat. Sangat. Sangat penat. Penat belajar n penat nak melayan kerenah orang sekitar. Rilex la Najwa..

"The root of education is bitter but the fruit is sweet"

Tak baik merungut. Sabar.

Ehem2. Ok2 itu aje muqaddimah aku untuk hari ni. HEHE.

Update terbaru. Just nak say "Final is around da corner"

Aku start paper hari rabu ni. Study pun macam tak study je.

Time orang tidur, aku dok berjaga, time aku tidur orang lain berjaga.

Dah macam kupu2 malam laks! Opsss! Not like dat. Aku berjaga sebab study k. *Cehhh..study la sangat, banyak buat benda lagha ada la! Biasa la Kak Wa kan ~ayat housemate aku~ weeeee~~~*

Adoi. Emosi tengah tak stabil, rindu pada mereka2......... Rindu kat abi, umi, kakak, kak ejun, abg omar, adik ain, kawan2 sekolah, kawan2 kat segamat, n kawan kawan kawan la.............

Rasa nak pergi jumpa semua orang, tapi......................................

Takde ayat sambungan.

Ok dah merepek ntah pape.

Sekarang jam menunjukkan pukul 5:33:18, aku nak tido, pukul 8 nanti ada bengkel FAR400.

Syabas Najwa.

Wish me luck k guys? Pray for me. Thank you.

See ya. Salam.







AN : Kedengaran mereka bersorak "GOLLL!!"! Frust tak dapat tengok game pagi ni. Kbai.


2 263 Contengan Jalanan:

farot said...

yeah itu dia... chaiyoo2 senior ^_^

An Najwa said...

senior la sangat...huhu...thanks! ^_^