Thankz 4 being my followers

Friday, May 4, 2012

Suatu Pagi


Di suatu pagi yang hening itu

Kelihatan sekumpulan pelajar sedang fokus menghadap buku masing2.

Tanpa ada suara berbual tidak seperti kebiasaannya.

Yang ada hanyalah bunyi helaian buku diselak.

Derap kaki pensyarah semakin meghampiri kelas.

Kepanikkan mula terpancar di ruang wajah masing2.

Helaian buku diselak semakin laju.

Tiba2 terdengar suara berkata :

" Kenapa semua serius je ni? Saya rasa saya TAKNAK buat test hari ni. Kita buat esok pagi pukul 7 pagi "

Frust!

Rasa nak menjerit.

Mula terasa menyesal " Kenapalah aku tak tidur malam tadi "

Situasi timbul bilamana belajar hanya untuk periksa.

Gelak untuk diri sendiri.



AN : Sedarlah diri. HAHA.



7 263 Contengan Jalanan:

farot said...

hehe kalau da abs study mmg frust thp gaban...

tp kalu x abs study lg.... fuh lega je rase...

An Najwa said...

sbb dah abs stdy la frust smcm, lg 1 frust sbb kene wat test pukul 7 pagi...hihi

farot said...

7am....whoaaa asal x buat lps subuh je.... =_=''

Solihin Zubir said...

ahahaha.. akibat study last minit n semata2 krn nk exam.. ;-p

An Najwa said...

farot : kelas n test pukul 7 pagi dah jadi kebiasaan tok budak akaun kat kbm ni...hehe

solihin : tau xpe, stdy last minit...biasala tu..haha

shila shahila said...

LOL ingatkan apa yang you menyesal tadi. rupanya menyesal tak tidur malam -.- haha

An Najwa said...

haha shila biasa la tu...tido waktu yang paling syok time stdy ni.. ;D