Thankz 4 being my followers

Sunday, April 29, 2012

Biar masa yang menentukan


Assalamualaikum w.b.t.

Biar masa yang menentukan.

Aku tergelak bila tengok komen2 dari mukabuku bila aku update status macam ni.

Hey macam2 la korang ni..

Mungkin ada yang terasa bila aku update status ni.

Tapi tu lah hakikat sebenar.

Aku tak boleh nak kata apa cuma biarlah masa yang menentukan.

FB ni ada baik ada buruknya.

Terkadang kita ter'sentap' bila tengok status orang lain.

Hmm. Biasalah manusia kan.

K la, esok dah start kelas, n untuk minggu ni ada 3 test menanti.

Hmmm. Pengsan sekejap.

Kbaiii.

Salam.



AN : Detik itu waktu itu n ketika itu.



3 263 Contengan Jalanan:

puteri farah said...

ececececehhh. jangan lupa jemput ! hihi

farot said...

kak wa gudluck test ^_^

An Najwa said...

farah : hamboi2 die... insyaAllah, sampai masa nnt akk jemput la...haha

farot : thanks dear ;D