Thankz 4 being my followers

Saturday, December 31, 2011

2011 sampai di penghujungnya


Assalamualaikum pembuka bicara.

Lama menyepi baru hari ni memunculkan diri. Maaf kesibukkan mengatasi segalanya.

Sekarang aku berada di zon selesa di mana waktu tidur, makan, online, tengok movie n main game amat2 mencukupi. Sebabnya aku sedang melalui minggu study week di rumahku syurgaku. Memang heaven la kan. Sampai buku pun susah sangat nak bukak.

Pejam celik pejam celik, 2011 sudah sampai di penghujungnya dan ia bakal meninggalkan kita dengan 1001 kenangan yang terlakar di segenap ruang dunia. Cewah. HAHA. Pantas sungguh masa berlalu kannn.

Setahun berlalu mesti macam2 pengalaman & kenangan telah kita lalui : pengalaman manis, pahit, masam n busuk pun ado.

So buangkan yang keruh n ambil yang jernih. 

Semoga hari2 mendatang mematangkan kehidupan kita. 

Jadikan pengalaman lalu sebagai pengajaran dalam kehidupan kita.

Quote of the day :

Mudah untuk memenangi keyakinan seseorang,
Lebih mudah lagi untuk menghampakan keyakinan seseorang
Yang paling sukar adalah menunaikan keyakinan seseorang

Mood final dah tiba, doakan kejayaan ak dalam final exam ni ye. Thanks korang. 

Have a nice day geng. C yaw! :p



Good Bye 2011
Welcome 2012



AN : Azam aku tok tahun baru ni tak banyak cuma satu je, aku nak jadi pelajar cemerlang di dunia dan di akhirat. Moga ia terlaksana. Amin.