Thankz 4 being my followers

Wednesday, November 9, 2011

Update!


Assalamualaikum w.b.t.

Fwahhh lama gila aku tak hupdate blog, ke'bz'an terlampau lorh...lol

Cuti pun macam tak cuti je.... Assignment bertimbun..

Tapi takpe nama pun student, kalau takde assignment tak meriah la hidup..

K c yaw!


6 263 Contengan Jalanan:

farot said...

indahnye idop klu xde asgment....... ^_^

An Najwa said...

ohhh! mestilah indahhhh...haha

Are-Tulk said...

ish2...
ptut la snyap~~~
dlu kan main sngah blog amir...
skang sonyap jo..
;p

An Najwa said...

haha...tau takpe amir,
skrg da jarang lepak kat belog...
time betul2 free baru dpt lepak...hmmmmm
xpe2 tunggu cuti sem nnt, baru dpt lepak puas2.. :D

Are-Tulk said...

owh..
ok....
huhuu..
rndu masa lalu....

LynnDamya said...

(sorry reply kt sini, xtau nk letak mane, hehe)

An Najwa : a'a tulang belakang sy bengkok, mula perasan mase umur 18 tym x-ray utk masuk U, xtau lah thap berapa, still tegak cuma sy dpt rse lah xselesa :(