Thankz 4 being my followers

Thursday, July 21, 2011

Seminggu di UiTM Segamat


Assalamualaikum pembuka bicara

hye kamu2x..

dah lama blog ni menyepi so kali ni aku nak update pasal segamat..

aku turun segamat sebab nak buat clearance..

alhamdulillah settle dah semua..

cuma agak sedih sebab orang HEA potong kad matrix aku...sampai hati laaaa...sobs...sobs..

so inilah hasilnya..

ce tengok ce tengok...sobs....sobss...sobssss......

sudahlah najwa! usah kau ber'drama' lagi! hehe

disebabkan clearance ni, so aku decided berkampung kat UiTM Segamat selama 5 hari 4 malam...bermula dari 11/07/2011 -15/07/2011 melampau kan??haha

ala lex r pengarah tak marah pun, "UiTM di Hatiku" la katekan...keh3x

ehem2x..jom kita usha picx sepanjang aku berkampung kat sana...

Join p kelas :










Usha bdk2 part 1 pergi koko...kesian2x...haha :


 lari2 jangan tak lari

Teman Nisha main bola tampar :
Lokasi : Unit Sukan (padang uitm)

Calon KARISMA la katekan..
 semangat sungguh cik nisha kite ni...

 


Main Layang2x..erkkk!!hehe : 
Lokasi : Unit Sukan (padang uitm)


 pasangan bahagia...=)

p/s dari en. pejul : 'kalau ada pakwe, cuba ajak dia main layang2x...dari situ kite dapat uji tahap kesabaran die' (okies en.pejul akan di'praktikkan tips tu!keh3x)

Makan....makan...makan... 
Lokasi : NR (perghhh cantik la tempat baru, baru rasa study kat u...hehe)


mee goreng mamak satu! perghhh sedap sehhh!

my besties : 

  
zima & dila

 
nisha & afiqah wahida

  



 Sukan Bakat Baru
Lokasi : Unit Sukan (padang uitm)


 

Breakfast Time
Lokasi : Cafe Ibu (dah tukar owner so tempat'y pn dah upgrade, ada klas la weh)

 

Suka Suki bersama roomate Nisha

 

ain (tengah)

Trademark ain : Penyu menangis tak nampak tapi kucing menangis nampak, so pilih nak jadi mana satu?
( thankz coz make me laugh...=) )

Nak balik dah.....

 

 otw balik layan KL Gangster..

Ehem2x k tu la aktiviti aku sepanjang berada di UiTM Segamat selama 5 hari 4 malam.
Ada yang tak amek gambar, mcm scene kat pasar malam.
Tapi takpe, ni pun cukup sebagai kenangan untuk aku.
Pape pun nak ucapkan thankz kepada mereka2x yang sudi kasik aku tido kat bilik diaorang.

Isnin : Nisha
Selasa : Zima
Rabu : Yan, rok, biah
Khamis : Farahwahida & Biha

Best la dapat lepas rindu kat korang2x sambil tuka2 cerita..
Aku rasa ni mungkin kali terakhir aku turun segamat, pasni sampai korang grad ntah bila dapat turun lagi.
hmm...pape pun hope korang2 success dalam kehidupan korang2..
yang dapat dekan so kekalkan ke'dekan'an korang..
yang tak dapat usaha lagi, still ada dua sem lagi korang boleh buktikan..

Pesanan dari 'kak wa' tok korang semua :

Belajar betul2x! Kalau susah JANGAN MUDAH cakap GIVE UP tau!


JACC1105C/2011


you are always in my heart
sayang korang lebih2 la..

k c ya..

salam..

HABISS DAHHH...


8 263 Contengan Jalanan:

cx's said...

yes. sgt teruja dgn gmbr2 anda. hehe seronok sgt kan? :) btw awknya.. jom join my segmen!! :)segmen cx's :geng UiTM by campus

ntcm von misteriusha said...

i ade student kad yang sme :)
tpi dh buruk....
hehe sian kad tu kne potong

fara aieda said...

kak wawa!!!!!......
alllaaaaaaaaa soryyyyyyy....huhu
='(

reza al-razi said...

Best nye alahai.. tengok gambar2 nie terubat rindu ngn UiTM Segamat.. :-)

ank en. sidik n pn. sidah=) said...

kak wa.....sengaje ea....
malu3..hahhaha...
tau la kami xpnyabar..huhuhuh
majok la cam nie...hahha

An Najwa said...

cx's : cukup2 seronok. okies =D

ntcm : 2 la smpai aty die potong pasni xleh nk seludup masuk uitm ag...keh3x

fara : its ok la dear, ad rzki kte jmpe ag ea, mane tw degree nt fara dpt kt melaka, 1 kampus la kte nampak'y...=)

reza : baru tgk gmbr blm walkin ke sana ag, lw walkin knpm 100% terubat rndu 2...hehe

zuma : ala lex r...xmau majok2x...tumbuk karang!keh3x

Encik Raff said...

urmm.. sedeyh bace blog nie walaupown ade lawak skit2... cuz Raff pown dilema nak benti blaja kat UiTM Kuala Pilah.. huu~ cuz intake kitorang untuk program Raff cume ade 7 org.. then Raff bukan la pandai sgt bidang2 sains nie.. lagi2 math.. n ade 2 math .. pre cal - n cal 1..
rite now repeat pre-cal.. adeii.. sedeyhh..

An Najwa said...

em, jgn la berenti...sape tau, satu ary nnt Raff expert dlm bidang sains ke..

em ape pun cuba buat solat istikharah, sebab tu jalan terbaik utk kita teruskan atau berhenti setakat ni..

Gud luck! ^_^