Thankz 4 being my followers

Saturday, July 2, 2011

Bulan ke-2 & 3....


Assalamualaikum pembuka bicara...

holo3x...long time no see la...

hye kamu2, kabare? waras?

sori beb lama x update blog ni...........bersawang2 dah blog aku ni nampak'y.......

huyooo aryni da masuk 02/07/2011 so ini menunjukkan dah 2 bulan aku menghabiskan cuti sem, tinggal 2 bulan lagi...

seperti yang korang sedia maklum sekarang ni aku jadi babysitter sepenuh masa...

so aku terasa macam takde masa nak bersosial....opszzz...korang jangan pikir lain lak, bersosial kat sini maksud aku, takde masa nak online, chit chat gn mmbe2 n bla bla bla...

boleh caya ke takde masa? ermmm...ada masa cuma takde hati nak on9 n bla bla bla sebabnya sehari suntuk kepenatan buat kerja...

so waktu malam adalah masa untuk merehatkan diri dengan menonton berita + drama2 di tv, peluang ni yang aku gunakan sepenuhnya sepanjang cuti sem, maklum la kalau da start sem xde can nak tengok tv...

sekarang da masuk bulan ke3 aku bercuti, rasa macam sekejap je masa berlalu...

tak sabar nak start sem n tak sabar nak habis belajar...

boleh ke gitu? boleh aje...

hmm...membe2  aku kat segamat da abes belajar next year..jeles2x...aku ni kemungkinan 2014 baru abes belajar...

lambat'y....adusssss..........

ish da melalut ke mane lak ni...so back to da topic...

untuk bulan ke3 ni aku still jadi babysitter tapi sampai 10/07 ni, pastu ingat nak lepak kat segamat jumpa membe2 lama then balik kota tinggi...

pastu balik ke muar sambung kerja + carik kerja part time...

pape pun hope hajat aku ni terlaksana..

amin...

k c ya....daaaaaaaaaaa.......


2 263 Contengan Jalanan:

ank en. sidik n pn. sidah=) said...

kak wa..moh la dtg segamat cepat2...ehheeh...
rindu3...

An Najwa said...

sabau ye...jgn lupa bantang kapet merah tok akk tao...haha