Thankz 4 being my followers

Thursday, May 19, 2011

Tutorial lagi : Tinggalkan link pada widget followers


Hye kawan2x..

hari ni nak share something...

korang sedar tak kenapa followers korang sikit?

sedangkan korang bukan main rajin follow blog sana sini

ermmm....ni salah satu faktor la...

sebabnya korang xletak link blog kat profile korang...

macam ni...



nak tau x cara nak set link..

k let's go..

1. Dashboard

2. Edit profile


3. Privacy -> Show my blogs -> Select blogs to display


4. Tick kat nama blog anda -> Save


k settle dah...senang kan?

so pasni leh check kat blog korang lak ye...

k daaaa..


AN : Kpd sesape yg ak xfollow maaf ye..korang tak tinggalkan link so cmne nk follow...korang ikut cara kat atas ni pastu baru ak leh follow...c u...


3 263 Contengan Jalanan: