Thankz 4 being my followers

Monday, May 30, 2011

Detective Conan


Assalamualaikum pembuka bicara

hye kamu2x

lama tak jumpa & lama dah tak update blog

kekeringan idea la dear..

kali ni aku nak cherita pasal detective conan

SHINICHI KUDO a.k.a. CONAN EDOGAWA, oh my love!

so dengan ini aku mengisytiharkan diri aku telah dilanda demam DETECTIVE CONAN

ni siri anime yang aku minat selain NARUTO dgn BLEACH

kerja aku sehari2 adalah

men'download' siri detective conan kat laman web


credit to mizat cz bagi web tu...sayang ko lebih2 la mizat... =)

detective conan ni mengisarkan siri penyiasatan pembunuhan

aku suka cara dia siasat kes 

creative + unique + best + knowledgeable

kadang2 tak terpikir dek akal aku ni..

cuti sem ni aku manfaatkan ia sebaik mungkin dgn men'download' siri anime yang ada..

selain conan aku layan bleach

b4 ni aku just tw nama2 anime ni je sampaikan kat fb aku letak 1 folder untuk anime je

(folder gambar aku xde pn..profile pic kat fb pn aku letak pic sasuke...haha)

hmm...cuti sem ni baru aku dapat ikuti siri2 anime yang ada..

n baru aku tau jalan cerita anime2 ni..

setakat ni juz 3 anime ni je yang menarik minat aku

yang lain tak lagi...

mybe after ni akan bertambah collections siri anime yang aku ada..

so korang2 leh share gan aku ye...

n kalo ada laman web untuk download anime sila habaq mai kat aku ye...

bila cakap pasal anime wat aku tergelak je

sebab si zima leh gelar aku ratu anime

macam2 la kamu ni zuma...

k la c ya...daaa........








AN : Umur bukan penghalang untuk kita meminati satu benda....=)


2 263 Contengan Jalanan:

ank en. sidik n pn. sidah=) said...

kak wa....oh tidak...hahahah....
bhaye nie...huhuhu

An Najwa said...

hahahaha...

bahaya tang mana tu zuma? cube habaq mai sikit kt akk...he~~