Thankz 4 being my followers

Friday, March 11, 2011

Peer's Club


Assalamualaikum pembuka bicara

kali ni nak aku cherite pasal PEER'S CLUB

satu lagi kelab yang menarik perhatian aku

mybe die punya 'publisiti' menyebabkan aku tertarik untuk join kelab ni

malam tadi ada perjumpaan tok peer's club

n aku yang memang sentiasa 'FREE' pun turun padang...hehe

antara pengisian yang ada adalah

perletakan jawatan oleh (Majlis Tertinggi) MT lama

dan perlantikan MT baru, disebabkan MT lama ramai yang jadi MPP...

kelab ni baru je ditubuhkan semester ni..

so belum sempat MT lama jalankan tugas dah kena letak jawatan

tapi takpe lah ni untuk kebaikan dyorang jugak, dyorang ada tugas lagi berat yang perlu digalas..

so bagi 'can' kat student lain pegang jawatan lak..

opssszzzz....lupe lak nak gtw peer's club adalah kelab pembimbing rakan sebaya (if i'm not mistaken)...

walawei najwa, cayalah...hehe

masa penasihat bagi ucapan 'perpisahan' kpd MT lame

ak rase ak org first nangis....taching gile weh...

bila ak tgk muka MT lama dyorang cool je

mybe dyorang dah biasa berdepan dengan keadaan cmni...

tah bila aku boleh jadi 'setabah' dyorang...

benda kecik pun aku leh nangis...

najwa2 ape nak jadi la dengan kau ni...

ala biasalah 2...nangis tu kan mainan 'perempuan'....hahaha

k2...pape pun hope MT2 baru dapat conduct kelab ni dengan baik..

ingat pesanan penasihat kita :

"jangan ada permusuhan di antara kita"

"BERSAMA BERSATU MEMPEKAYAKAN JIWA"



AN : Diz sem belum ade chance nk jadi exco mana2 kelab...xpe2 baru 1st sem, lex la najwa, 3 taon ag ko stay kt sini....hehe....k daaaaa....


0 263 Contengan Jalanan: