Thankz 4 being my followers

Sunday, March 20, 2011

Kembali ke Segamat!!


Setelah sekian lama tak balik segamat

akhirnya hari jumaat lepas tertunai jugak hasrat aku nak pergi sana

tapi hanya untuk beberapa jam sahaja

sebabnya

aku join budak2 silat cekak ustaz hanafi ke segamat

PSSCUH uitm segamat jemput kami PSSCUH uitm melaka

untuk join program diaorang

n aku yang ada 'bau2 kacang dengan PSSCUH'

join da club

bertolak dalam pukul 6.45 petang n sampai dalam pukul 9 malam

aku terus contact dila n nishah

excited beb nak jumpa dyorang...

tapi sayangnya kiteorang dapat spend masa sekejap je

lebih kurang setengah jam je dapat jumpa dyorang

seriously aku rasa terkilan sikit sebab tak dapat spend time untuk dak2 segamat

sori sangat2 korang.....=(

aku masuk Dewan Seri Temenggong (DST) n duduk kat bahagian tengah

lagilah stuck kat situ, so memang xde 'can' nak skip...

program habis dalam pukul 11.30 malam

then pukul 12 kiteorang gerak balik melaka, sampai dalam pukul 1.30 pagi...

ary sabtu kiteorang ade bengkel muet so xdapat nak stay segamat

kalau tak aku dah hangkut segala baju yang ada utk stay kat segamat...

xde rezeki la....



thankz to PSSCUH coz bagi peluang untuk kami balik ke Segamat.....

jumpa lagi segamat...


always in my HEART!!!

daaaaa....


AN : Sodeh....xde pic gn nishah n dila n dak2 lain.....hmmmmm....xpela korang nex time wa turun sana lagi, jangan kata 1 jam, tapi 1 minggu pun leh stay kat sane...nisha reserve my place k.....hehe....daaaaa


3 263 Contengan Jalanan:

ank en. sidik n pn. sidah=) said...

kak wa!!!!!!!!!!
seronoknyer....huhuhuhu

♥♥LiSsA♥♥ said...

PSSCUH tu hapee ek? cm ta penah dengar jer? huhhuk

p/s:add kamaliah kat fb kalo nk tengok gambar kawen die:)

An Najwa said...

zima : mmg sonok pn, cume kamu je xde...hehe

lisa : Persatuan Seni Silat Cekak Ustaz Hanafi...
k2 t ak add die...tq