Thankz 4 being my followers

Thursday, February 3, 2011

Banjir sudah....


Saban hari kita mendengar berita tentang banjir dibeberapa tempat di malaysia ni

dan seperti yang anda sedia maklum

segamat telah dilanda banjir

segamatku terchenta! oh tidak!

terkejut pulak bila dengar keadaan kat sana

bandar segamat banjir?

bandar segamat, bandar yang menjadi tempat 'shopping' dikalangan pelajar2 uitm

lepas ni tak dengar lagi ayat

"jom shopping kt billion segamat"

kalau ada pun, mybe take time sikit larrr...

hmmmm.....pape pun kita doakan semoga banjir kat sana akan surut

dan keadaan akan bertambah baik sebelum minggu depan

isnin ni sesi kuliah akan bermula seperti biasa 

hope rakan2 tak ada yang terperangkap dengan banjir

alhamdulillah rumahku tak dilanda banjir....

k now its show time....

5

4

3

2

1
.
.
.
.
.

















hmmmm....itulah keadaan banjir di segamat...

(dipetik dari sumber2 yang boleh dipercayai)


AN : Kadang2 Tuhan datangkan ujian untuk menguji ketabahan hati seorang hamba-Nya...





2 263 Contengan Jalanan:

embunpagi said...

ape ape nanti info kat blog eah! mana lah tahu kita dapat extend cuti ke ? hehe

An Najwa said...

insyaAllah...
huiii sketi je ea nk extend cuti...hehe