Thankz 4 being my followers

Friday, December 3, 2010

First day keje........


I feel so tired rite now...............................

aryni dengan secara rasminya ak start keje kat tesco kulai sebagai cashier.......................

first time rasa pengalaman jadi cashier.........

memang amat2 MENCABAR!!!

macam2 perangai orang yang ak jumpa....

tapi ak terasa enjoy gak cz ak memang suka kerja yang berdepan dengan ramai orang

ala2 human resource gitu....hehe

untuk first day ni ak terasa satu badan ak krem....

penat gile la.....customer tak putus2 dari pagi sampai la petang

nasib baik ak dapat partner yang leh layan pale

kalo tak kaku gak ak duduk kat counter tu....

k r geng wish me luck ye....

tapi sebelum tu ak nak mintak maap kat sume cz lepas ni ak jarang update blog...

kalau ad kesempatan ak update la ye...

thankz all........

n nite all...



0 263 Contengan Jalanan: