Thankz 4 being my followers

Sunday, November 28, 2010

Perkembangan Terbaru


Salam to all

Alhamdulillah akhirnya ayahku telah keluar hospital pada ary jumaat

baru hari ni ak dapat update blog kerana keadaan tak mengizinkan

keadaan abi semakin oke, cuma die still rasa bisa2 lagi

hmmm....sepanjang berada di hospital mcm2 pengalaman yang ak lalui

tapi ak xberhasrat nak cerita hari ni, lain hari ak cerita ye

aryni ak nk share pic semasa kt hospital

(maaf pic tak memuaskan)



(seksi....hehe)


(kalo nak tw besi kat atas tu tembus ke tulang kaki....erkkk)


(besi yg kat tumit dari kiri tembus ke kanan....pehhhh)


hmmm....pemacam ada bran??sakit wooooo......ak yang tengok pn rase seram sejuk ape lagi orang yang rasa  bende 2...

doktor pasang ariel astro la kat kaki abi....

so pasni leh tgk astro kt mana2 saja abi berada....

macam2 ada....huhu

ha itula hasilnya apabila excident...

so kepada membe2 ku yang berada diluar sana

berhati2 bila berada di jalan raya dan ingatlah orang yang tersayang.....

k daaaaaaaaaa............



0 263 Contengan Jalanan: