Thankz 4 being my followers

Sunday, October 31, 2010

Keputusan

Salam all, selamat menjamu makan tengah hari ye....

hmmm aryni ak nk share something gn korang sume...

semalam ak ad wt satu keputusan yang bakal mengubah hidup aku

aku tau benda ni melibatkan masa depan aku

kalau tersilap langkah, memang habis la

tapi kalau aku gunakan peluang yang ada sebaik mungkin

ada harapan untuk aku berjaya dalam hidup

masa awal2 memang aku bantah pasal benda ni

tapi lepas diskus gn membe2 n mintak pandangan dari kak ejun

ak decide tok apply...

hmmmmm..............sebenarnya aku takut nak berdepan dgn benda ni

tapi bila nisha cakap "kite tau kak wawa bileh wt la", muncul semangat baru lak

credit to nisha...................luv u la......

hmmm....sebelum ni macam2 benda buruk yang ak dengar pasal benda ni

tapi setiap sesuatu perkara tu ada kebaikan dan keburukannya tersendiri

bila pikir2 balik, peluang hanya datang sekali je dalam hidup kita

sekarang ak decide untuk apply, dapat xdapat lain cite...

cuma apa yang aku boleh cakap

keputusan ni bakal mengubah hidup aku....

wish me luck k...

Selingan bersama :

baru abes paper CTU231 (agama)

ad lagi 4 paper......

xsabar nak abes ni!!hehehe

k daaaaaaaaa..........


6 263 Contengan Jalanan:

(,' ') misshinju (' ',) said...

bley la najwa....
ni je la msanya kta nk grab pluang ni....
ko dah tnye lec ko mcm mana???
sbb msa kat perak, housemate aq d ckp lec dia d ckp disadvntge ngan advntge bnda ni....

An Najwa said...

ade lect kate ok, n ade kate x....konpius gak ak diwatnye....risau la....xpe t cuti sem ak jumpe ko, kte diskus psl bende ni ye...

(,' ') misshinju (' ',) said...

x slap aq, msa kat perak, lec cna suggestkan kat bdk2 acc fasttrack amek short cos tok subject part 4 x slap sbb kowg x blaja basicnya...
x pe.....
mcm ni......
aq tau ko bley sbb ko nekad, ko rajin...
ape kte ko wat slat istiharah?????

An Najwa said...

yupz memang nak wt pn....tp lm di wat ag, ko sblm p fast trak wt slt dulu ke??
weh asal xleh link ke blog ko nih???
ko privatekan ke ape??

(,' ') misshinju (' ',) said...

x... hehehe
aq x rajin....
agpn msa 2 last minit aq wat kptsan...
a'ah... hehehee
malu la org bce... hehee

An Najwa said...

ala ko malu2 lak....
ak baling kang....huhu
ak pembace setia ko tw x...
baru ak dpt tao pekembangan terbaru ko...
da la kte ni jarang contact....hehe